testimonials

De afgelopen 10 jaar met veel plezier voor deze bedrijven gewerkt.
Lees hier hun positieve verhalen.

"Binnen 5 minuten lijkt het alsof ze er altijd is geweest."

Marleen is een onwijs fijn persoon om in je team te hebben. Binnen 5 minuten lijkt het alsof ze er altijd is geweest. Dit mede dankzij haar sprankelende persoonlijkheid en tomeloze energie. Marleen is iemand die goed de verschillende mogelijkheden uitzoekt, altijd een stapje harder wil lopen en dat dan ook nog eens met een lach doet. Ze duikt in het betreffende merk of product om zo met het beste advies te komen, waarin “kan niet” geen optie is want er zijn altijd mogelijkheden genoeg. Kortom; een aanrader om in je team te hebben!”

JACQUELINE VIZEE
Co-Owner
Maak  & Veed

"Integer, kritisch, energiek en leuk om mee te werken."

2,5 jaar met Marleen samengewerkt en in die tijd heeft ze zich ontwikkeld van lid van het communicatieteam naar degene die het team leidt. Integer, kritisch, energiek en leuk om mee te werken. Erg allround geworden, wat wel lekker is, zeker in wat kleinere teams waarbij Marleen meerdere disciplines kan invullen en altijd meedenkt.

GUY GRIMMELT
Marketing & Sales Director Exterion Media
Exterion Media

"Blij dat we na onze samenwerking nog altijd goed contact houden."

Met Marleen samengewerkt op verschillende projecten. Nauwkeurig, gemotiveerd en een echte aanpakker. Altijd het stapje extra zetten. Blij dat we na onze samenwerking nog altijd goed contact houden.

MAXIME ERINGA
Online Marketing Manager
DBOM & Co-founder & Strategisch Manager
Coster Copy

"Iemand met goede voelsprieten"

Het was fijn om Marleen in ons team te mogen hebben. Iemand met goede voelsprieten voor dat wat effectief is en ook een drang heeft om dit alles te meten en wegen. Maar naast een sterke drive ook gewoon een heel fijn mens voor ieder team dat met haar werkt.

OMAR KBIRI
Co-Owner
Maak  & Veed

Weten of wij een goede match zijn?

Tijdens een gratis 30-min sparringsessie weten we allebei waar echt behoefte aan is binnen uw organisatie en kunnen we kijken of wij een goede match zijn. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

E-mail mij