expertises

Ik ben altijd op zoek naar het maximale effect door middel van owned, earned en paid inzet.

icon projectmanagement

projectmanagement

Uw project van A tot Z gecoördineerd, waarbij u volledig wordt ontzorgd. Alle marketing & communicatie activiteiten tot in de puntjes voorbereid, uitgevoerd en afgerond. Uiteraard binnen de vooraf vastgestelde kaders en timings.

icon rebranding

(Re)branding

Een grondige markt- en doelgroepanalyse, trendonderzoek en het bepalen van de Unique Selling Points (USP’s); essentieel voor de juiste (re)branding van uw product, dienst of organisatie. Het resultaat? Een (her)positionering die herkenbaar, aantrekkelijk en onderscheidend is.

icon customer journey

Costumer journey

Om het pad dat de consument aflegt, alvorens het een klant wordt en daadwerkelijk een dienst of product afneemt, in kaart te brengen, kruip ik in de huid van de consument. Hiermee verbeter ik bedrijfsprocessen en realiseer ik een optimale klantervaring.

icone website optimalizatie

Website optimalisatie

Van een optimale UX & UI tot aan het op juiste wijze invoeren van relevante en inspirerende content om goed vindbaar te zijn; ik help u graag. Een perfecte uitstraling in beeld, tekst en beleving en onderscheidend van concurrenten. Meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken.

icon email marketing

Emailmarketing

E-mailmarketing verleden tijd? Zeker niet. Met een perfect op uw doelgroep afgestemde boodschap, de juiste tone of voice, een aantrekkelijk (responsive) design en inhoudelijk sterke content, zorg ik dat u in contact komt – en blijft – met uw (potentiële) doelgroepen.

icon social media

Social Media

Geen kopzorgen meer over hoe u sociale media effectief kunt inzetten voor uw onderneming. Van het uitstippelen van de strategie, zowel organisch als paid, tot aan het opzetten, onderhouden en analyseren van uw kanaal. Ik regel het voor u.

icon communicatiemiddelem

Communicatiemiddelen

Of het gaat om een brochure, flyer of poster, (sales)presentatie, factsheet of iets anders; ik breng u ideeën en creaties die perfect aansluiten bij wat u wilt uitstralen en overbrengen. Afgestemd op uw doelgroep, begrijpelijk, prikkelend en tegelijkertijd creatief en esthetisch aantrekkelijk.

icone campagne management

Campagnemanagement

Van het uitdenken van een crossmediale campagne, tot en met de complete 360 graden uitwerking hiervan; ik zorg ervoor dat u met de juiste boodschap, via de meest optimale kanalen én op het juiste moment met uw doelgroep(en) communiceert. On- en offline boodschappen en kanalen sluiten hierbij naadloos op elkaar aan en geven uw product of dienst een boost.

Weten of wij een goede match zijn?

Tijdens een gratis 30-min sparringsessie weten we allebei waar echt behoefte aan is binnen uw organisatie en kunnen we kijken of wij een goede match zijn. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

E-mail mij