over marleen

Iemand die zowel zakelijk als privé, in de juiste balans, volop van het leven geniet.

Bio

Ik ben Marleen, 33 jaar en woonachtig in Blaricum. Moeder van Cas en Ben en partner van Rick. Iemand die zowel zakelijk als privé, in de juiste balans, volop van het leven geniet. Ik houd van het verbinden van mensen en zaken, op alle fronten. Als echte ‘verbinder en mensenmens’ deel ik graag mijn kennis, hanteer ik een zeer transparante werkwijze en heb ik persoonlijk contact hoog in het vaandel.

Zakelijk ligt mijn kracht in het positioneren en naar een hoger plan brengen van producten en diensten voor bedrijven. Van meer naamsbekendheid genereren tot aan het verhogen van conversie. Dankzij de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren bij meerdere (creatieve) bureaus en bedrijven heb opgedaan, ben ik zowel strategisch als hands-on.

Met een helicopterview overzie ik het proces van A tot Z. Als een echte duizendpoot schakel ik snel en “fix” ik zaken. Ik voel me als een spin in het web als het gaat om het initiëren, organiseren, uitvoeren én evalueren van (marketingcommunicatie) activiteiten.

Zaken half doen? Dát komt niet in mijn woordenboek voor. Vol inspiratie, open en spontaan, pragmatisch en proactief, ga ik aan de slag.

Mijn werkethos

Persoonlijk, toegewijd, flexibel, betrouwbaar, gestructureerd en proactief. Altijd net even dat stapje extra zetten. Iemand waar u blindelings op kunt vertrouwen. Dat kunt u van mij verwachten.

Méér uit (uw) ideeën halen.
Niet het geijkte pad volgen, maar out of the box denken. Uw business op doeltreffende en originele wijze naar een hoger plan brengen.
Een goede vertaalslag maken van uw missie en visie naar concrete doelen.
Op hun beurt doorvertaald naar een concreet marketing-communicatie- en mediaplan, dat voor iedereen helder is. Een plan dat ik, indien gewenst, ook dírect kan uitvoeren in de praktijk. Soms alleen, soms samen met specialisten uit mijn netwerk.
De drive om het geheel ‘te laten werken’.
U en mijzelf dagelijks challengen, om tot efficiëntere oplossingen te komen. Kennis delen en elkaar slimmer maken.
Kennis is macht, kennisdeling is kracht. U volledig ontzorgen, van A tot Z. Dat is míjn missie.
Volledige transparantie richting zowel interne als externe stakeholders.
Exact weten, en benoemen, waar knelpunten en uitdagingen liggen en wat de status is van alle activiteiten. Een transparante samenwerking is mijns inziens key.

Weten of wij een goede match zijn?

Tijdens een gratis 30-min sparringsessie weten we allebei waar echt behoefte aan is binnen uw organisatie en kunnen we kijken of wij een goede match zijn. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

E-mail mij